Нестандартни идеи за прекарвване на праниците!

декември 16, 2017

Здравейте Прекрасни!
След като сме помислили за основните детайли за празника като храна и подаръци е ред да отметнем още една задачка от списъка за празнуване на празниците.
И тъй като всяка година питам моите приятели"Къде ще празнуваш тази година",то нормално получавам един и същи отговор "в къщи".
Да разбирам ги напълно,защото  Бъдни вечер и Коледа са семейни празници,но някак си Нова Година винаги я свързвам с пътуване.
И в този ред на мисли ще дам няколко нестандартни предложения за прекарване на Празниците.

Велико Търново.
Град разположен в Северна България с богата архитектура и забележителности.
Подходящ за посещения през всеки сезон от годината.  


 Несъмнено един от любимите ми градове в България.

 Велико Търново предлага неповторима обстановка и предразполага, както към щури купони,така и към семейни и романтични вечери,изпълнени с любов и незабравими преживявания.
Арбанаси.
Намира се в непосредствена близост до Велико Търново.
И със своите китни къщички много ми напомня,на една от любимите ми сцени от филма The Holiday,където една от главните героини Кейт Уинслед,след като е разбрала,че мъжът в който е влюбена се сгодява на фирменото парти,се прибира в своята малка сладка къщичка и поставя чайника за да се стопли с чаша чай.

Ако търсите малко,романтично село със свеж планински въздух и невероятна архитектура,то това е идеалното решение за вас.
Елена.  
Друг прекрасен старопланински град  разположен в полите на Еленския Балкан.
Тук природата е неповторима,изпълнена с легенди и девствени вековни гори,които могат да поддържат вашата фигура,ако решите да ги посетите или просто да се насладите на природата след голямото преяждане.
 Къпиново.
Отново предложение за райско село разположено във Велико Търновска област.
 За любителите на екстремното изживяване посетителите могат да изкарат една нетрадиционна Нова Година в т.н. "дървесни палатки"(оборудвани с всичко необходимо),които се намират на изключително малко места в България.
Хотница 
Село намиращо се в Северна България,община Велико Търново.
Разполага с богато разнообразие от къщи за гости,невероятна природа и възможност да прекарате няколко незабравими дни  в приятна компания.
Това бяха моите  предложения за празниците.
Надявам се да съм била полезна!
Целувки! 
До скоро! 

You Might Also Like

0 Comments