Любими сериали!

февруари 10, 2018

Здравейте,Прекрасни!
Реших да напиша този пост,защото много мои приятелки,често ме питат,какви сериали гледам или кои книги чета.
А и аз самата съм в процес на постоянно търсене на нещо интересно за гледане.
Затова се надявам темата,която съм избрала да ви хареса и да продължите да четете.
Снимките които прилагам са от интернет,за което се извинявам,но исках по нагледно да придобиете представа за някой сериал,ако до сега не сте го чували.
Отдавнашен мой любимец е сериала Чародейките на английски Charmed.

 В него се разказва за три сестри, които са и най-силните добри вещици в света. В магическото общество са познати като „Чародейките“, но за всички останали са просто сестрите Халиуел. Всяка сестра притежава магическа сила, която расте и се развива по пътя на живота. Чародейките живеят заедно в имението на Халиуел и използват силите си, за да се борят срещу зли вещици, демони и други зли същества, населяващи Сан Франциско.
Сериала е страхотен в него се съчетават успешно фантастиката,ужасът,комедията и романтиката.В Америка е известен с факта,че става най-дълго сниманият сериал ,в който 
повечето главни герои са жени.
Любовни авантюри или Mistresses.
Отново е американски сериал,в който се разказва за четири приятелки - Сара,Ейприл,Кейти и Джослин.Джослин е най-младата от групата и е брокер на недвижими имоти ,Кейти е психиатърка измъчвана от смъртта на  пациент с когото е имала връзка,а  Сара е сестра на Джослин и омъжена адвокатка,чийто брак се разпада след преживяна катастрофа.
Всички те се замесват в тайни,лъжи,недоразумения и сложни любовни взаимоотношения.
Дневниците на вампира или The Vampire Diaries.


Едва ли има някой,който да не го е чувал или не е гледал поне една серия от него,затова няма да се впускам в подробности относно сюжета.
Да си призная честно първите няколко сезона ми харесваха най-много и след петия сезон спрях да го гледам,но въпреки това сериала си остава единственият,в който главната актриса е българка и заради която няма как да не го гледаме.
Големите малки лъжи или Big Little Lies'.
За него разбрах покрай връчването на наградите оскар за 2018г.,което ми направи огромно впечатление,защото досега не бях чувала да се говори толкова много за сериал.
Големите малки лъжи спечели награда за най-добър лимитиран сериал,а главните актъори Никол Кидман,Александър Скарсгард и Лора Дърн спечелиха оскари съответно за най-добра актриса във филм или сериал както и за актъор и актриса в поддържаща роля.
На кратко Big Little Lies' представя историята на три майки,които живеят в лукс в американския град Монтерей.
Но зад луксозният живот се крият куп интриги,което прави сериала толкова интересен.
Кръв и Петрол или Blood & Oil.
В сериала се разказва за съвременният петролен бум в Северна Дакота,който примамва младите и амбициозните да опитат късмета си в бизнеса с черно злато.
Такива са Били и Коди Лефъри, млада семейна двойка, която току-що пристига в града, известен със своите богати нефтени находища. Те не познават никого там, но Били е амбициозен и винаги има идея как да започне малък бизнес.
Преди сключването на голяма сделка се появява известен богат петролен барон Хаб  Бригс,който предлага малко парче земя на Били.
Тук започва и същинската интрига,която прави сериала толкова интересен.
Нюанси в синъо или Shades of Blue.
Няма как да пропусна да гледам сериал,в който участва любимата ми актриса Дженифър Лопез.
Фокусиран е върху главната героиня  Харли МакКорд (Лопес),която е самотна майка детектив и работи под прикритие за отдела за борба с корупцията на ФБР.
Харли се сприятелява с хората около себе си и така се компрометира и стига до моралната дилема дали да работи за полицията или срещу нея.
Луцифер или Lucifer.
 
 Сериалът представя историята на Луцифер Морнингстар,владетекят на ада.който е дотолкова отегчен,че решава да изостави трона си отивайки в Лос Анжелис,.
Там той става собственик на нощен клуб, който се наслаждава сна живота си, докато един ден открива, че красива певица е убита пред клуба му.
Това притеснява не само него, но и най-добрият му приятел Мазикиън.
Убийството привлича вниманието и на полицейския инспектор Клоуи Дансър, която презира Луцифер, но е заинтригувана от неговата способност да разкрива тайните на хората.
Луцифер от своя страна за пръв път се влюбва и незнае какво да прави,затова отива при психиатърка,която става един от най-важните хора за него.
 Списък с клиенти или The Client List.
Това е последното ми откритие по което съм луда.
Много обичам вечер,когато си легна да си пусна няколко серии.
Така завършвам денят си позитивно и с приятни емоции.
В сериала се разказва за тексаската домакиня Райли Паркс,която е принудена да започне работа в шикозен салон,в който се предлагат не само масажи.
Мъжът и я напуска внезапно,а брат му Евън поема неговата роля и неусетно се влюбва в жена му,но точно когато връзката  е споделена и от двамата и всичко започва да се нарежда,избягалият съпруг се прибира,донасяйки куп неприятности.
Изключително приятен и добре подбран актъорски състав с пленителен сюжет.
Горещо препоръчвам сериала и съм сигурна,че с него дамите няма да останат разочаровани.
Надявам се да съм била полезна!
Целувки!
До скоро!


You Might Also Like

0 Comments