Огън на леда от Мариана Запата.Ревю

март 09, 2020

Здравейте,приятели!
Наскоро завърших книгата Огън на леда от Мариана Запата,за която ще си поговорим в днешният пост.

Огън на леда
Автор:Мариана Запата
Жанр:Романтика
Издателство: Ибис
Страници:428
Година на издаване:2019
*Формат:Електронен


Историята
Историята на този красив роман ни пренася на ледената пързалка,където ще проследим отношенията на нашите главни герои Джасмин и Иван Луков.
Джасмин е 26г момиче,което е прекарало целият си съзнателен живот на ледената пързалка,където полага неимуверни усилия,за да сбъдне своята най-голяма мечта,а именно да спечели световната титла.И докато обмисля възможността да се оттегли от спорта,тя получава неочакваното предложение да бъде партнъор на нейният най-голям враг Иван Луков за една година.Осъзнавайки,че поема риск приемайки предложението подтиквана от своята амбиция,Джасмин е готова да направи последен опит,за да докаже на всички,че целият труд който е положила не е бил напразно.
И ако не беше толкова отчаяна и амбициозна  може  би щеше да откаже и да се оттегли.
Но това не е присъщо за Джасмин,затова тя приема осъзнавайки,че това ще бъде най-голямото предизвикателство в живота и както и единственият шанс да сбъдне най-голямата си мечта.
Дали това партнъорство ще се получи и ще съумеят ли Джасмин и Иван Луков да преодолеят своите различия в името на успеха и спорта,ще разберете,ако прочетете книгата?
Моето Мнение
Влюбена съм в тази книга.Влюбена съм и в стила на писане на Мариана Запата,който точно такъв какъвто очаквам за един добър любовен роман.


Авторката умело те пренася в този красив свят на фигурното пързаляне,показвайки всички негови страни,показвайки всички негови страни,които не си предполагал че съществуват.
Отношенията на героите от друга страна са ми най-любимата част от книгата.
Надграждането на образите е постигнато с такава лекота,че забравяш колко гаден е бил в началото Иван с Джасмин и започваш да го "обичаш" когато той се променя и прави всякакви малки жестове за неговата партнъорка.
Всеотдайността ,подкрепата и упоритият труд,който полагат двамата герои,за да сбъднат мечтите си е впечатляващо.Техните постъпки те карат да си зададеш въпроса:Какви жертви си готов да направиш,за да постигнеш целите си?
На пръв поглед това е банална романтична история,но под повърхността и се крият много по-вече неща ,от колкото си предполагал.
Показва ти на какво човек е способен,за да постигне своите мечти и за да го направи той се нуждае не само от упорит труд и доза късмет,а от подкрепата на своето семейство и приятели.От подкрепата на своя партнъор.От вярата,че заслужава най-доброто и от любовта към това,което прави.
Ето на какво ни учи тази книга.
Ето защо обичам да чета такива книги,които колкото забавни и романтични да са,в същото време са толкова поучителни,че може да си откраднеш малка част от преживяното и за себе си.
Огън на леда е различна,дълбока и емоционална.
Заслужава ли си да я прочетете?
Да.Да и  пак да.
Всеки един момент прекаран с тази книга гарантира добро настроение и незабравими моменти.
Благодаря,че ме четете!
Ако искате да ме подкрепите може да ме последват в социалните мрежи:
 Facebook:https://www.facebook.com/inspirationbyivablog/
 Instagram:https://www.instagram.com/inspirationbyivablog/
 

You Might Also Like

0 Comments