Любими коледни филми

декември 11, 2016



Здравейте,Прекрасни!
Коледа наближава и въпреки,че не съм в  много добро коледно настроение,коледния дух започва да се усеща осезаемо.
Всичко наоколо вече е украсено като за празник,все по-често слушаме коледни песни по радиото,в магазините са заредили с всякаква коледна украса,а когато дойде събота и неделя по телевизията започват да дават тривиалните коледни филми.Всяка година картината се повтаря и на повечето от нас ни е писнало от всичко това.




Аз лично винаги се стремя да търся нещо различно.Именно тази моя страст понякога ме е въвличала в наистина трудни ситуации,но това е друга тема на разговор.В опит да разнообразя малко своите вечери,реших да се разровя и да направя списък с моите,топ 3 любими коледни филми.Надявам се те да ви заредят с положително настроение и още по-вече да подобрят коледния ви дух.


1.Christmas Lodge(Коледна хижа).

Филмът разказва за млада жена на име Мери,която е успешен строителен предприемач.Тя и приятелят и Кен решават да отидат на романтичен уикенд в планината.Всички предполагат,че ще се върне с годежен пръстен,но нещата се объркват,когато случайно Мери попада на малка коледна хижа,оказала се същата от нейните детски спомени.Хижата изглежда в доста окаяно състояние и само чудо би могло да я спаси от разпадане и да я превърне отново в любимо място за коледните празници.Дали Мери и семейството и ще успеят да се справят и да възкресят старите спомени,оставям вие сами да разберете,като се насладите на 86 мин коледен уют.




2 A Perfect Cristmas list
Да си призная попаднах случайно на този филм,но веднага ме грабна и ми стана един от любимите.Филмът разказва за семейството на Сара.Баба и Ева претърпява инцидент и за нейно голямо съжаление не може да изпълни задачите до Коледа от нейния списък.Тогава и хрумва идеята,че единствените,които могат  да помогнат са нейната внучка и упоритата и дъщеря.
Ще се съгласят ли да изпълнят списъка на Ева до Коледа,може да разберте,като се насладите на един наистина невероятен коледен филм.








3.Коледна тайна

Тя бе пусната като премиера по една от нашите национални телевизии и ме изненада наистина приятно.Само един поглед ми беше нужен,за да остана залепена на екрана до края на филма.
В филма се разказва за млада самотна майка,която е готова на всичко,за да запази децата при себе си.
Как един инцидент и едно колие ще променят съдбата на героите,оставям вие да разберете.

Засега ще спра дотук,защото има още много интересни коледни филми.Пожелавам ви приятно гледане и нека имате незабравими коледни празници!

You Might Also Like

1 Comments