Как да разнообразим скучното ежедневие.Моите малки тайни.

февруари 03, 2019

Здравейте,Приятели!
Януари месец е най-дългият и труден месец в годината.
Януари е месец през,който правим равносметка и осъзнаваме,че част от новогодишните обещания си остават само такива.
Януари е месец,когато повечето от нас изпадат в емоционална дупка,заради скучното и сиво ежедневие,а студеното време и ранното свечеряване допълнително допринасят за този факт.
Ето защо днес ще споделя с вас "моите малки тайни",които ще ви помогнат по-лесно да преминете през тези тежки дни.

Първото нещо,което направих,бе да "избягам" от скучната рутина като вкарвам всеки ден "малки новости"в нея.
Какво имам предвид.

➽Ако се налага всеки ден  да пътувате до работа, то слезте две спирки по-рано и стигнете пеша до работното място.Ако пък работата ви не е толкова далеко,то това,което може да направите е да минете по друг път различен от досегашният,дори той да е по-дълъг,това няма да ви навреди.
➽Предполагам,че обичате да се хранете.Изпробвайте нови рецепти.Бързи,здравословни и лесни,такива,които ще ви вдъхновят за цялата седмица.
➽Започнете ново хоби.Нещо,което винаги сте искали да опитате,но сте отлагали по една ли друга причина.Така,то ще поддържа вашата страст и вашата креативност на високо ниво.
➽Запишете се на курс или танци.Място където ще ходите с желание и ще срещнете нови хора,които могат да станат ваши приятели в бъдеще.
➽Започнете да гледате нов сериал или да следите някое ново предаване.Ще ви издам една малка тайна.Сериалът,който следя последно време е един интересен завладяващ турски сериал,който не е като обичайните такива.Той ме разсмива и ме пренася в един различен свят,в който за няколко часа забравям настоящето.Сериалът се казва "Ранобудна птичка" и горещо препоръчвам да го погледнете.
Не на последно място ще ви посъветвам да бъдете единствено и само "себе си" и каквото ида правите да го правите с любов  и страст.
Благодаря ви,че ме четете.Може да ме подкрепите като ме последвате в социалните мрежи.
Facebook:https://www.facebook.com/inspirationbyivablog/
Instagram:https://www.instagram.com/inspirationbyivablog/








You Might Also Like

0 Comments