Споделеният апартамент.Бет О'лиъри.Книжно ревю.

октомври 31, 2019

Здравейте,Приятели!
След лека пауза,отново се завръщам с едно от най-любимите теми в блога,а именно книжните ревюта.
Днес ще си поговорим за моите впечатления от една доста нашумяла книга,която нямах търпение да прочета.

Още когато излезе книгата на Бет О'Лиъри Споделеният апартамент преди няколко месеца прочетох само положителни ревюта,затова когато случайно я намерих в електронен вариант нямах абсолютно никакво търпение да седна и да я прочета,и тъй като наскоро я завърших реших да ви споделя моето мнение за нея.

Споделеният апартамент:
Автор-Бет О'Лиъри
Жанр-Романтика
Издателство-Ибис
Гледни точки-2
Страници-388
Година на издаване 2019

Историята 
В книгата се разказва за Тифани Мур една леко екстравагантна млада дама,която работи малко лондоско издателство,насочено към определен тип аудитория.
Тифани харесва работата си макар и да получава много ниска заплата,а перспективата за повишение е наистина нищожна.
Проблемът и тук,е че тя трябва да си намери апартамент под наем и то веднага,а причината е раздялата с приятелят и Джъстин.
На пръв поглед това е мисията невъзможна,докато не попада на една нестандартна обява за споделен апартамент.
Леон Туоми има нужда от пари,за да плати на адвоката на по-малкия си брат,за да излезе от затвора,затова е принуден да пусне обява за споделен апартамент.
Условието е никога да не се виждат с  човека,който ще го наеме,т.к.Леон работи в хоспис като медицинска сестра,а човекът ще използва апартамента във времето когато Леон не обитава апартамента.
Това от своя страна перфектно устройва Тифи.
Двамата обаче си нямат и идея как ще се промени живота им,когато Тифи се нанесе в апартамента на Леон.

Докато четох книгата,усмивката не слизаше от лицето ми.Това не ми се беше случвало от доста дълго време,а чувството,което оставя книгата в теб е толкова приятно и леко гъделичкащо,че няма как да не се влюбиш в книгата.
Книгата е написана наистина доста реалистично,което отново е рядко срещано и въпреки това тя те кара да мечтаеш за такава сладка и леко"луда' любов.
Бележките,които си оставят двамата герои са наистина стоплящи сърцето и душата и оставят толкова сладко чувство,че няма как да не започнеш да мечтаеш и на теб да се случи такава непринудена и сладка любов.
В същото време загатва и за по сериозни теми,като как трябва да се справиш,ако бившият ти приятел те преследва и е оставил дълбока рана в теб,която пречи на сегашната ти връзка.
Ето  на това се казва добре написана книга,която включва всичко необходимо,за едно наистина приятно изживяване.
Със сигурност ви препоръчвам да прочетете Споделеният апартамент,защо ако не друго,то поне ще ви зареди с много положителни емоции и ще ви накара да се чувствате добре докато я четете през цялото време.
 Благодаря,че ме четете!
Ако искате да ме подкрепите може да ме последват в социалните мрежи:
 Facebook:https://www.facebook.com/inspirationbyivablog/
 Instagram:https://www.instagram.com/inspirationbyivablog/



You Might Also Like

0 Comments